![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2012 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam, dziś o 21:00 we wtorek mecz stoczą ciekawe zespoły, wytypowałem Real na kwotę 1000zł z kursem 4.50 .
Jak myślicie, kto okaże się dziś lepszy? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eee....
tylko ja jestem jestem jakiś dziwny i nie mam pojęcia o co chodzi ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2012 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
eee.... tylko ja jestem jestem jakiś dziwny i nie mam pojęcia o co chodzi ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Macz dziś Real z Barceloną. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 6 Dołączył: 22.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mnie za to bardzo to denerwuję, drużyny graja ze sobą z 8 razy w roku (nie wiem ile, tylko szacuję) a za każdym razem robi się z tego jakieś wielkie halo!.
A większość fanów to fani ze względu na sukcesy, którzy za kilka lat zmienia drużynę na inną która będzie na topie Ten post edytował karakara 26.02.2013, 21:50:31 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 859 Pomógł: 177 Dołączył: 29.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ponieważ to się nazywa piłka nożna. Ogladaj w/w a pozniej mecz z polskiej ligi... Jak nie wylaczysz po 10 minutach to jestes dobry (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ten post edytował aras785 26.02.2013, 22:01:34 |
|
|
![]()
|
|
Powiem tak, nie jestem jakimś tam wielkim fanatykiem.
Postawiłem i chęć zysku mnie ......yhy i postawiłem 1000zł na Real... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 6 Dołączył: 22.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tyle że wysoki poziom to nie tylko Real i Barcelona,
czy jak gra Man Utd vs ktoś z 2-4 miejsca w Premier League np. Man City czy Chelsea to 50% populacji chodzi i puszy się kto wygra ? Mam tu namyśli ciągłe rozgrywki ligowe w danym kraju, w ramach Ligi mistrzów to trochę wyższy prestiż. ### "Pracuję dziś pilnie u klienta i nagle olśnienie. Pytam siedzącej naprzeciwko księgowej: - Czy dzisiaj jest Barca-Real? A ona zagląda do kalendarza i mówi: - Nie, Aleksandra i Mirosława!" Ten post edytował karakara 26.02.2013, 22:07:40 |
|
|
![]()
|
|
Miejmy nadzieję żę Real sobie poradzi...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
2:0 dla Real , blisko 4 tysi w kieszeni.....
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 859 Pomógł: 177 Dołączył: 29.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba kupon Ci wejdzie:)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mnie za to bardzo to denerwuję, drużyny graja ze sobą z 8 razy w roku (nie wiem ile, tylko szacuję) a za każdym razem robi się z tego jakieś wielkie halo!. A większość fanów to fani ze względu na sukcesy, którzy za kilka lat zmienia drużynę na inną która będzie na topie Nawet jakby te drużyny grały po 16 razy w sezonie i tak były by to szlagierowe spotkania. Gratuluje kuponu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ponieważ to się nazywa piłka nożna. Ogladaj w/w a pozniej mecz z polskiej ligi... Jak nie wylaczysz po 10 minutach to jestes dobry (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A co Ci się w lidze polskiej nie podoba? Jak chcesz dużo bramek w meczu, to zapraszam do oglądania elMŚ np. Australia-Tajwan, albo inne mecze grupy Wschodnio-Azjatyckiej (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nie chodzi o ilość bramek, a o styl gry. Nasi nie potrafią podać 4 razy dobrze piłkę (bez żadnych problemów - no chyba że w obronie...). Zobacz jak gra Barcelona, Real. Piłka zawsze do nogi, podają między sobie gdzie mają obok siebie kilku przeciwników i nie mogą popełnić błędu, a przedewszystkim swoboda. U nas to panika czy nie wiadomo co. Dlatego moim zdaniem polska liga jest cienka w porówaniu z hiszpańską (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 4 Dołączył: 10.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlatego moim zdaniem polska liga jest cienka w porówaniu z hiszpańską (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szczerze to tu nie ma czego porównywać. Polską ligę czeka jeszcze długa i wyboista droga, żeby osiągnęli w miarę dobry poziom. |
|
|
![]()
|
|
Szczerze to tu nie ma czego porównywać. Polską ligę czeka jeszcze długa i wyboista droga, żeby osiągnęli w miarę dobry poziom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szkoda... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ostatnio Real gra troche lepiej ale z Mistrzem może sie pożegnać. Walczy ewentualnie jeszcze o Lige Mistrzów jeżeli chce zachować twarz i nie stracić całego sezonu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Czy tylko mnie interesuje każdy inny sport niż piłka nożna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy tylko mnie interesuje każdy inny sport niż piłka nożna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ? nie tylko ciebie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post edytował sazian 11.03.2013, 18:11:23 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Barsa to jutro dostanie lanie od Milanu.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ten post edytował acztery 11.03.2013, 21:57:02 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szczerze powiem, że Barca już mi się znudziła.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2012 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.09.2025 - 22:56 |