![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 3 Dołączył: 14.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam skrypt usówania obrazka wszystko sie usówa z bazy Mysql ale obrazek nie dlaczego i jak to zrobic? oto kod:
a błąd wyskakuje taki Kod Warning: Supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:\apache\htdocs\mmks\admin\aktualnosci\obrazki\usun.php on line 19
Warning: Unlink failed (Permission denied) in c:\apache\htdocs\mmks\admin\aktualnosci\obrazki\usun.php on line 22 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Permission denied
Nie masz dostepu do takich funkcji jak unlink ![]() a drugi błąd to coś z zapytaniem ale nie wiem narazie co bo nie widze nic (chyba po całej nocy) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 3 Dołączył: 14.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to teraz tak wysłałem to wszystko na swerwer i chmod jest ok na katalog 777 a na plik 666: ale JEDNA NADAL SA BŁEDY
Jak dodaje okrazek to wyskakuje taki bład: Kod Warning: chmod failed: Operation not permitted in aktualnosci/obrazki/import_image_zapisz.php on line 10 teraz kod dodawania:
oraz taki bład przy usówaniu Kod Warning: Supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/obcy/hokej/www/admin/aktualnosci/obrazki/usun.php on line 19 Warning: Unlink failed (Is a directory) aktualnosci/obrazki/usun.php on line 22 kod jak w pierwszym poscie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:55 |