![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 1 Dołączył: 18.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Potrzebuje waszej pomocy, bo ile razy to juz probowalem sam i tak nie wychodzi. Mianowicie o zapytanie do dwoch tabel jednoczesnie.
Tabela_1: killcount id, username, kills, deaths, Tabela_2: Stats_player counter, player, playtime, I nie wiem jak zrobic zapytanie do dwoch tabel. Szukalem i probowalem zrozumiec to sam ale nie potrafie. A dla was to kwestia jednej minuty, a ja juz mecze sie caly dzien... Ale o co chodzi dokladniej... Mam wyszukiwarke i jesli wpisze w nia np. anim to chcialbym aby wyszukala wszystkie rekordy z tabeli_1 z username i z tabeli_2 player i wyniki polaczylo abym mogl otrzymac... cos takiego. ___________________________________________ | | | | | | Gracz | Zabić | Śmierci | Czas w Grze | |_________|________|_________|______________| | | | | | | username | kills | deaths | timeingame | |_________|________|_________|______________| Pomozecie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:35 |