![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam,
na serwerze działa powiedzmy spoko, bo po wpisaniu otrzymuję listę plików i katalogów, które są ponad public_ftp. Lecz po wpisaniu tego samego na localhoscie (korzystam z WampServera) otrzymuję wszystkie pliki i katalogi, które mam umieszczone na partycji, gdzie trzymam projekty... Da się jakoś temu zaradzić? Żebym miał dostęp do np. "F:/WORK/labs/project/web" - zawsze i z każdego miejsca w całym katalogu project. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
nie pamiętam dokładnie ale chyba w pliku php.ini powinna być zmianka o katalogu. A XAMPP domyślnie ciągnie chyba ścieżkę z partycji.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%)
|
Tam mogę sobie ustawić z jakiego katalogu ma startować localhost, ale jeszcze sprawdzę dla pewności.
EDIT:: W sumie chyba vhost mnie ratuje. http://cesaric.com/?p=255 Niestety, zrobiłem tak jak podano na tej stronie, wpisuję w przeglądarce adres htttp://project i kieruje mnie do głównej localhost, tylko tyle, że url jest project/ Działa. Ten post edytował Szymciosek 6.02.2013, 12:54:18 |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 24.12.2025 - 06:23 |