![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 5 Dołączył: 10.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Rapfan jest to strona zrzeszajaca wszystkich fanów rapu, niezaleznie od rodzaju dla nas liczy sie przekaz zawarty w slowach plynacych z bitem. Kazdy uzytkownik moze za darmo sprawdzic oraz dodac cytaty swoich ulubionych artystów i przesluchac ich utwory. adres strony : rapfan.pl Prosiłbym o ocene pod wzgledem pomyslu, wykonania, bezpieczenstwa.... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Te same błędy konstrukcyjne co u innych w przypadku "klonu demotów". Przejrzyj tematy w tym dziale podobnych serwisów.
- wczytujesz wszystkie klipy flash jednocześnie do pamięci przeglądarki co spowalnia stronę i w efekcie jej zamknięcie przez UU. - przy wysyłaniu formularza wyskakują jakieś dziwne krzaki w adresie Cytat - błędy walidatora - sieczka w kodzie, nie oddzielasz css od html i js, obok html5 to nawet nie stoi. - i w zasadzie jest to WP z wtyczkami, więc ocenić wypadałoby tylko... szablon, logo? Ten post edytował !*! 29.01.2013, 16:11:05 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 5 Dołączył: 10.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat - wczytujesz wszystkie klipy flash jednocześnie do pamięci przeglądarki co spowalnia stronę i w efekcie jej zamknięcie przez UU. jak wczytuje na youtube playliste to tez mi scina wiec nie wiem czy mozna cos na to poradzic Ten post edytował naitsabes 29.01.2013, 16:33:17 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 36 Dołączył: 1.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oczywiście, że można. Parę tematów wcześniej ktoś miał podobnym problem. Natomiast co do strony, to troszeczkę będzie mi brakować sensownej nawigacji przy większej liczbie autorów HH.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można Temat: trackdniapl
|
|
|
![]()
|
|
Dziękuje, zastanawialismy się nad tym rozwiązaniem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ale wolalem zapytać ludzi z wiekszym doświadczeniem...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 872 Pomógł: 94 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Wszelkie prawa zastrzeżone przez Rapfan.pl Niesamowicie widoczny i wyrazny tekst w stopce... Moge sie mylic, ale maskowanie takich tesci (a tym samym wprowadzanie w blad uzytkownikow) uniewaznia je (tak kojarze ze studiow)
|
|
|
![]()
|
|
ale maskowanie takich tesci (a tym samym wprowadzanie w blad uzytkownikow) nie wiem czy mozna to nazwac maskowaniem, poprostu staralem się dostosować kolor do calosci strony, ale oczywiscie jeżeli moze to tworzyc problem prawny to zostanie to zmienione (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Niesamowicie widoczny i wyrazny tekst w stopce... Moge sie mylic, ale maskowanie takich tesci (a tym samym wprowadzanie w blad uzytkownikow) uniewaznia je (tak kojarze ze studiow) Gwoli ścisłości: nawet gdyby tego napisu nie było, nie zmienia to faktu, iż wszelkie materiały są chronione prawem autorskim (zarówno majątkowym jak i osobistym).
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 872 Pomógł: 94 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oczywiscie, wlasnie o to chodzi w prawie autorskim, tak tylko od siebie to dodalem. Chodzilo mi o to, ze ledwo zauwazylem ten tekst.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
@lukaskolista
Odnosiłam się do kwestii "unieważniania" przez mało widoczny zapis. Nie ma czegoś takiego (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Jedno co mi szczególnie nie pasuje to tło. Kolorystyka jest czarno - zielona, a tu nagle tło ni z gruchy ni z pietruchy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . PS. Jakieś konto testowe? Lukaskolista, nie chcę robić bałaganu w temacie. Ale niby jakie regulacje? Regulamin serwisu nie stoi ponad regulacjami prawnymi. Zapis o prawach autorskich w stopce ma się nijak do regulaminu.
Powód edycji: [Daiquiri]:
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Odnosiłam się do kwestii "unieważniania" przez mało widoczny zapis. Nie ma czegoś takiego Jesli chodzi o prawo autorskie to oczywiscie, ze nie ma, ale inne regulacje zwiazane z uzytkowaniem serwisu to juz bym nie byl taki pewny.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.09.2025 - 16:11 |