![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pytanko
Mam sobie DIV: <div id="blabla" onclick="fun('a','b','c')">Test</div> Pytanie jest, jak zmienic w tym DIV-ie onclick na onmousedown przy uzyciu jQuery albo Javascript. Bo przy uzyciu .attr moge zmienic tylko zawartosc atrybutu a nie atrybut. Innymi slowy chce zrobic podmianke (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat onclick na onmousedown Taka zamiana Ci dużo nie zmieni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) W przykładzie mousemove, żeby było widać o co chodzi: http://jsfiddle.net/uKkRh/465/ Kod //onload ->
var el = document.getElementById('blabla'); el.onmousemove = el.onclick; el.onclick = null; |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
HEHE no no wiem ze taka zamiana Ci dużo nie zmieni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
No zeczywiscie przyklad (onclick na onmousedown) byl beznadziejny ale chodzilo mi o zasade jak to wykonac. WIELKIE DZIEKI POZDRAWIAM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 12:07 |