![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, poszukuję stałej pracy jako programista. Interesuje mnie zarówno praca zdalna, jak i w biurze. Jestem gotów do przeprowadzki, praktycznie wszędzie po całej Polsce (interesują mnie głównie duże miasta, jak Warszawa, Poznań, Wrocław, Łódź, Kraków itp., jednakże wchodzą w grę również małe miasteczka).
Coś o sobie. Znam php, mysql, js, ajax (głównie jQuery), html 5, xhtml, css 2/3. Cały czas się rozwijam. Zacząłem ostatnio sam dla siebie przeglądać frameworki. Jakieś wybiórcze moje prace można zobaczyć na http://jakubkubera.pl. Proszę o wszelakie propozycje. KONTAKT: - telefon: 514 876 118 - e-mail: jakubkubera1992@gmail.com |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 11 Dołączył: 25.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ofert jest multum i właściwie nie trzeba propozycji szukać ich na forum. Pamiętam sam, jak jakiś rok temu szukałem pracy, po trzech dniach od wysłania 4 cv, miałem ustalone 3 rozmowy, a w ciągu 7 dni - 3 konkretne propozycje.
Także łatwiej będzie Ci wybrać miasto, które Cię interesuje i wyfiltrować ciekawsze oferty. Tyle w temacie. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj wysłać cv do Kambitu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 12:25 |