![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Od jakiegoś czasu na facebooku nie moge zobaczyć niektórych zdjęć dodanych przez z moich znajomych itp. W miejscach zdjęć znajdują się białe pola. Problem dzieje się na wszystkich przeglądarkach w komputerze. W googlach nie znalazłem konkretnego rozwiązania, dlatego też zwracam się z pomocą do was. Inne strony działają prawidłowo. Używam Firefoxa i Opery.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 22 Dołączył: 16.09.2010 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jedne co mi do głowy przychodzi jest to, że możliwe, iż masz jakiś problem z połączeniem się z jednym z serwerów facebooka, zbadaj to spisując adresy serwerów zdjęć które Ci nie działają i sprawdź czy jest połączenie do nich i jak wygląda trasa do tych serwerów, użyj tracerta.
Ten post edytował Monter08 26.11.2012, 00:12:16 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź inne konto, kumpel miał ostatnio tak, że na jego koncie nie ładowało mu się w ogóle facebook, do brata jak wchodził, to było spoko. Problemem okazało się włączone bezpieczne połączenie w jego koncie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Brak zdjęć występował na wszystkich kontach na tym komputerze. Problem jakimś cudem sam sie dzisiaj rozwiązał. Wszystkie zdjęcia świetnie sie ładują. Nie wiem co było nie tak...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 06:55 |