![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jak wyłapać błąd, który widzę tylko w przeglądarce no i skąd mam wiedzieć, gdzie i kiedy takowy występuje (chodzi o komunikację z api) ?
Np mam: Kod Warning: array_diff(): Argument #1 is not an array in F:\WORK\...\service_rest_api\src\ApiRest\ServiceBundle\Controller\DefaultController.php line 16 lub Kod Notice: Trying to get property of non-object in F:\WORK\grzegorztomasiak\service_rest_api\src\ApiRest\ServiceBundle\Controller\EventLoggerController.php line 95 Chciałbym to ściągnąć do zmiennej jeśli jakiś error tego typu występuje i przekazać za pomocą czegoś do flasha (akurat w tym przypadku tylko flash). Teraz we flashu mam błędy tylko takie jak: Kod Error #2044: Nieobsługiwane ioError:. text=Error #2032: Błąd strumienia. URL: http://localhost/.../service_rest_api/web/app_dev.php/eventlogger/get/all at Main()[F:\WORK\labs\Api\flash\src\Main.as:37] Da się coś z tym zrobić ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Szymciosek 15.11.2012, 12:57:08 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Błędy tego poziomu w ogóle nie mogą się zdarzać i programista nie może doprowadzić do ich wystąpienia. Więc nie próbuj ich wyłapywać tylko napraw te błędne fragmenty kodu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 11:07 |