![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
mam do sprzedania serwis, który wyróżnia spośród innych o tej tematyce, tj. śmieszne zdjęcia, kwejk, demotywatory. Jeśli jesteś potencjalnie zainteresowanym nabyciem serwisu to zapraszam do aukcji. http://allegro.pl/kliczek-nieszablonowy-se...2761359261.html Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Cytat ilość odsłon tej witryny jest porównywalna jak do 9gaga Mogę prosić statystyki? Cytat serwis, który wyróżnia spośród innych o tej tematyce Czym tak się wyróżnia? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mogę prosić statystyki? Czym tak się wyróżnia? Witam, przepraszam, że odpowiadam po tak długim czasie. Jeśli chodzi o statystyki imgur.com, proszę spojrzeć tutaj - http://www.alexa.com/siteinfo/imgur.com i porównać do 9gag.com, moje przypuszczenia teraz wcześniejsze okazały się inne. Obecnie Imgur.com już przewyższą sporo wyświetlalność 9gaga.com A co do wyróżnienia - wszystko jest opisane w aukcji! A tak a propo aukcji - to dzisiaj koniec, lekko po godzinie 24... Pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czemu piszesz o imgur? Przecież sprzedajesz jakiegoś kliczek.pl, a sądząc po ilości wpisów i fanów to nie umywa się do 9gaga (co to jest 1000 wpisów i 260 fanów)
Ten post edytował lobopol 15.11.2012, 16:02:26 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 709 Pomógł: 176 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też mnie to zastanawia ... sprzedajesz produkt x powołując się na statystyki produktu y tylko dlatego że działa na podobnej zasadzie...
Tzn rozumiem zamysł, że chcesz pokazać jaki potencjał ma takie a nie inne rozwiązanie jednak trochę może to wprowadzić osobę chcącą to kupić w błąd, gdyż imgur nie jest przedmiotem sprzedaży ani też nie jest oparty o rozwiązanie na którym działa kliczek.pl więc statystyki tamtego serwisu niczego o twoim skrypcie nie mówią (czy jest tak samo optymalny ? czy przy ruchu na poziomi 9gag wyjdzie że w praktyce trzeba napisać całość od nowa ?) . |
|
|
![]()
|
|
Też mnie to zastanawia ... sprzedajesz produkt x powołując się na statystyki produktu y tylko dlatego że działa na podobnej zasadzie... Tzn rozumiem zamysł, że chcesz pokazać jaki potencjał ma takie a nie inne rozwiązanie jednak trochę może to wprowadzić osobę chcącą to kupić w błąd, gdyż imgur nie jest przedmiotem sprzedaży ani też nie jest oparty o rozwiązanie na którym działa kliczek.pl więc statystyki tamtego serwisu niczego o twoim skrypcie nie mówią (czy jest tak samo optymalny ? czy przy ruchu na poziomi 9gag wyjdzie że w praktyce trzeba napisać całość od nowa ?) . Witam, w opisie aukcji nie ma żadnych statystyk, więc błędnym założeniem logicznym w Twojej wypowiedzi jest stwierdzenie, że się na nie powołuje. Dokładnie, tak jak określiłeś miałem w zamyślę ukazanie potencjału, co do samego serwisu - jest oparty o podobnym rozwiązaniu. Co do samego ruchu na serwisie dokładnie przytoczyłem aktualną sytuację - ruch nie jest duży, ale również serwis nie był w żaden sposób znacząco reklamowany, więc w tym przypadku najłatwiej jest przybliżyć ewentualny jego rozwój, potencjał. W tym przypadku bezsensownie byłoby rozpatrywać w opisie aukcji takie czynniki jak ruch z wyszukiwarek, ruch type-in, zarobki i tym podobne. A co do porównania do samego serwisu IMGUR.com - myślę, że jest to dosyć trafne zestawienie, ponieważ na tej samej zasadzie pewna sieć, która jest aktywna w Polsce i inwestuje w start-upy chciała nabyć ten serwis argumentując właśnie wprowadzeniem do Polski podobnego produktu jak imgur.com. Wtedy jeszcze miałem plany co do rozwoju tego serwisu i nawet nie rozmawiałem o cenę i warunki z w/w podmiotem jednocześnie rezygnując. W razie kolejnych pytań proszę pytać, do końca dnia z pewnością będę aktywny w tym temacie. Pozdrawiam, Bartek |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 14:33 |