![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-zbysiu- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
Mam problem z zapisem informacji, dotyczących tworzenia nowego użytkownika. Oto kod, który wymyśliłem:
I dalej na stronie: Nie pojawia się żaden błąd, całkowicie czysta strona, a informacje nie zostały zapisane w bazie danych. (nazwa tabeli: uzytkownicy oraz nazwy kolumn: id, nazwa, h_haslo) Z góry dzięki za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 10 Dołączył: 20.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie widzę w Twoim skrypcie niczego, co miałoby wypisać coś na ekranie. Powienieneś wyświetlić $wiadomosc za pomocą echo.
|
|
|
-zbysiu- |
![]()
|
Goście ![]() |
Hej,
Nie chodzi o wypisywanie czegokolwiek na ekranie, tylko na przesłaniu informacji do bazy danych. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 10 Dołączył: 20.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No dobrze, ale w przypadku błędu chcesz wyświetlić go na ekranie, prawda?
I w ogóle gdzie jest połączenie do bazy danych? Gdzie jest ustawiana tablica (wnioskuje po councie) $bledy? Jeśli dałeś nam Wszystko co w tym skrypcie jest, to to nie ma prawa działać. |
|
|
-zbysiu- |
![]()
|
Goście ![]() |
na samym poczatku pliku jest wpis <?php require_once("a/polaczenie.php"); ?> oraz <?php require_once("a/funkcje.php"); ?> Informacje tam zawarte są sprawdzone, coś w tym skrypcie musi być nie tak, być może zjadłem jakiś znak.
faktycznie mogłem to wkleic na początku. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 22:21 |