![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam skrypt, który po wybraniu odpowiedniego pola select wczytuje treść rekordu z bazy danych. Załóżmy, że id rekordu składa się z daty 20121024. Wszysto jest okej jeśli jest jeden select, ale jeśli stworze ich kilka osoby do dnia, miesiąca i roku skrypt AJAX wczytujący te dane nie działa. Proszę o jakieś podpowiedzi. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Moja szklana kula mówi mi, że masz błąd w linii 35.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę wybaczyć, ale z tego wszystkiego zapomniałem o kodzie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Wklejam poniżej. Problem polega na tym, że do tej pory pobierałem dane z bazy wysyłając zmienną z jednego select - cała datę w jednym. Teraz datę chcę rozbić na dzień, miesiąc i rok w osobnych selectach.
Proszę o pomoc. Jestem początkujący jeśli chodzi o AJAX. Do tej pory zajmowałem się głównie php. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 110 Dołączył: 18.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co zrozumiałem masz trzy selecty, w których masz dzień, miesiąc oraz rok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Teraz chcesz zmieniając jeden z nich wysłać całą date do skryptu php i odebra jakieś tam dane (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Czyli robisz sobie trzy selecty o róznych id. Przy zmienia jednego z nich pobierasz wszystkie domyślnie ustawione wartości z selectów i wysyłasz je do pliku php (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Teraz zamiast id wysyłasz zmienną data (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mam nadzieję że o to chodziło (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 23:45 |