![]() |
![]() ![]() |
![]() |
--qwerty-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam.
Mam problem z kilkoma buttonami za pomocą których wyświetlam po kliknięciu popup. Jeśli kliknę PW i jest okno wyświetlone to przy kliknięciu Znajomi okno było tak jakby zablokowane. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 110 Dołączył: 18.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
--qwerty-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Zrobiłem taka ale nie działa a firebuga nie odpalę sobie bo pracuje na prehistorycznym komputerze i ścina. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 110 Dołączył: 18.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
--qwerty-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Wszystkie mogę włączyć a mi chodzi o to gdy już jeden jest włączony (bez różnicy który) innego nie da się włączyć.
|
|
|
![]()
|
|
Chcesz zrobić tak aby jak się kliknie w jedno to blokowało następne ale po zamknięciu okienka czy tam czegoś znów się uaktywniały tak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
--qwerty-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Są trzy buttony. Klikam jeden nie mogę włączyć pozostałych.
Wpadłem na pomysł aby zadeklarować zmienną i przypisać do niej 0. Następnie if-em sprawdzać czy wynosi ona wciąż 0 jeśli tak to otwórz. Przy zamknięciu znów dopisywać 0. Wygląda to tak: |
|
|
![]()
|
|
Pomysł jak najbardzije dobry (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tylko aby Ci pomóc musiałbym widzieć co pokazują te buttony i w jakis psoób potem zamykasz te div (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dodaje przykład (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Live (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Arcioch 3.10.2012, 22:43:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 18:26 |