![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2004 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 2 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Warszawa Grochów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Co to jest Księga gości ?! Jest to internetowa księga umożliwiająca każdej odwiedzającej osobie twoją stronę pozostawienie wpisu, informacji. Dzięki takiej księdze możesz zdobywać renome i satysfakcje ze swojej strony przez pozytywne wpisy internautów. Kto może mieć taką Księgę i za ile ![]() Nie ma żadnych ograniczeń. Każdy kto uważa że potrzebuje takiego komponentu może go umieścic na swojej stronie. Cały serwis jest całkowicie DARMOWY, nie wymaga żadnych opłat. Co miałeś z polskiego w szkole? ![]() -------------------- Zaprzyjaźniam się z Magento - www.heliantus.com.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2004 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
usp wpadłem
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cienkie to jakies, grafika ... tak nie ma czegos takiego
![]() pracuj pracuj i jeszcze raz pracuj -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zabezpiecz troche lepiej wpisy do ksiegi gosci
pozwolilem sobie wpisac troche glupi tekst i zobacz jak to wyglada. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pod firefox sie rozjezdza, wyglad zly bo brak obramowania jakiegos
eh, jak dla mnie to nie pora jeszcze na ocene, musisz jeszcze popracowac nad strona -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Taa zauwazylem, problem w tym ze firefox pozwala na ustawienie wiekszej czcionki niz jest wybrana w stylu :/. Jest jakis sposób by tabelki nie rozjezdzały sie niezależnie od ilosci tekstu ? jakis moze skrypcik czy cos... ?
ps: raczej nie zależy mi na ocenie, a na zauwazeniu bledow i czesci 'nie userfriendly', jezscze daleko dla strony do pozostawienia jej samej sobie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2004 Skąd: cyberspace Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Sabudda @ 2004-08-31 21:58:48) Taa zauwazylem, problem w tym ze firefox pozwala na ustawienie wiekszej czcionki niz jest wybrana w stylu :/. Jest jakis sposób by tabelki nie rozjezdzały sie niezależnie od ilosci tekstu ? jakis moze skrypcik czy cos... ? Chyba najprostrzym sposobem jest uzycie OVERFLOW (HIDDEN, AUTO) w CSS - wowczas element blokowy nie bedzie sie rozjezdzal po zmianie wielkosci fonta - no i caly layout sie nam tak bardzo nie rozleci. Sposob prosty - ale dosyc skuteczny -------------------- astral.playground.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no i brak DOCTYPE, to tez powoduje, ze sa ustawienia roznie interpretowane na roznych przegladarkach, przykladem moze byc font-size: small; gdzie inaczej to wyglada pod IE, a inaczej pod FF
po przeczytaniu jakiegos kursu/ksiazki, zalecam przeczytanie dokumnetacji na www.w3.org o html, css 2.1, jak Ci sie chce to xhtml ![]() ![]() -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:00 |