![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 1 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, właśnie bawię się z php,css, smarty i mam następujący poblem.
Komunikat o nie spełnionym warunku wyświetla się na samej górze strony, co psuje mi coś z css i nie wyswietla komunikatu tam gdzie bym chciał, a chciałbym aby wyswietlał się nad polem wpisywania. http://www.virtualzone.pl/nauka/index.php?news_id=1 Wyświetlam je zwykłym echo.
Co zrobic, jak zmienic by komunikaty wyświetlaly się tam gdzie chcę ? Pomóżcie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 590 Pomógł: 107 Dołączył: 25.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi Ci o "Tytuł min 3 max 25 znakow. " i "Treść min 5 max 250 znaków!"?
Zobacz sobie źródło strony - w firefoxie Ctrl+U (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Podpowiem: jeśli wyświetlasz przed wyrzuceniem czegokolwiek do przeglądarki, to nie dziw się, że tak wygląda. Musisz najpierw wyswietlić stronę do miejsca, w którym ma być komunikat, potem wyświetlić sam komunikat, a potem resztę strony. Inaczej się nie da (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Przypisz komunikat do zmiennej a potem wywołaj tę zmienną, gdzie chcesz...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 01:03 |