![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2012 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich forumowiczów mam takie pytanie jak zrobić jakąś łatwą rejestracje i logowanie bez bazy bo jeszcze słabo sie znam przeszukałem cały internet testowałem różne skrypty rejestraci i jakoś nic nie mogę znaleźć wszystko jakieś niedziała , jak by ktoś mógł dać swoje jakieś łatwe gotowe był bym bardzo wdzięczny
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat przeszukałem cały internet Proszę cię.... miej nad nami litość i nie wciskaj nam kitów jaki to z ciebie Chuck Norris (tylko on potrafi takie rzeczy robić)To może pokaż jakiś kawałek kodu, który to rzekomo ci nie działa, to się coś pomyśli -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Znalazłem przed chwilą 44 takie skrypty
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2012 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
to ten skrypt skasowałem z niego drugie hasło bo było 2 i jak wypełniam i nacisne zarejestruj to wyskakuje podałeś 2 różne hasła a jest jedno bo drugie chyba skasowałem w skrypcie . I co tu jest źle jak to poprawić żeby było dobrze
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 13 Dołączył: 20.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ucząc się PHP, zacznij od podstaw, a nie już się za takie rzeczy bierzesz. proponuję poszukać tutoriali na necie
|
|
|
![]()
|
|
No ale podstawy jausz umiem to biore sie za trudniejsze żeczy trudniejsze
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widzisz programowanie to nie wykucie na blachę nazw funkcji ale umiejętności logicznego myślenia, analizy kodu i szukania przydatnych informacji. Jeżeli masz problem z if(cos istnieje) to faktycznie powinieneś zacząć od tutoriali dla początkujących
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:56 |