![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć!
Mam problem, napisałem w HTML5 stronkę na której między innymi w ramce <FRAME> jest link do facebooka i powinien się on tam otworzyć po kliknięciu. Niestety tak się nie dzieje, wszystko jest zrobione dobrze bo w drugiej stronie tak samo wrzuciłem NK.pl i działa bez problemów. Proszę, pomóżcie mi. Co zrobić, żeby to zadziałało. Dla informacji, Twitter też nie chce działać. To może być jakiegoś rodzaju zabezpieczenie, ale muszę to obejść albo po prostu mieć fb w ramce na swojej stronie. Z góry dzięki i pozdrawiam ![]() Bartek |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Bez kodu, to możemy gdybać.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, wiem, nie chciałem tylko, żeby zostało odebrane to jako reklama strony.
Przesyłam link do strony, tam też można przeglądnąć cały kod: www.fastfood.comoj.com Z góry dziękuję i pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
To jest wina ramki na pewno, obawiam się, że facebook nie może być umieszczany w ramkach (jakieś zabezpieczenie czy coś) - Może include w php (nie wiem czy zadziała, bo nie próbowałem nigdy includować innej strony niż moja ;p)
PS. Google nie ładnie patrzy na ramki ;p więc nie masz co o wysokiej pozycji w google, użyj może też trochę css, a nie samego html <center> jest przestarzałe użyj css, tak samo zamiast <br><br> daj margines górny ![]() PS2. fajny pomysł na stronę Ten post edytował binprogrammer 23.08.2012, 23:10:58 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Pomysł na stronę fajny, ale dobrze by były zrobić to zgodnie z sloganem widniejącym na witrynie.
Czyli wszystkie 'śmieci' w jednym miejscu, bez przechodzenia, bo wygodniejsze znacznie już są karty ![]() -------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 06:27 |