![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 5.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<html>
<head> </head> <script type="text/javascript"> var varname = true; if(varname == true); alert ("Hello world"); else alert ("Good bye"); </script> <body> </body> </html> Mam problem z tmy skryptem. Nie odpala mi się, co robię źle? Korzystam z Notepada++. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bez srednika po ifie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 5.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Mam jescze jedno pytanie dotyczące notepada++. Jak mam uruchamiac taki kod? W NetBeans wystarczył skrót swift+F6 a tutaj jak daję F5 to wyskakują mi jakieś cuda i za każdym razem uruchamiam w fire foxie. Jak uruchomic taki kod używając F5, nie da się? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otwórz go w przeglądarce;>
|
|
|
![]()
|
|
To do czego służy opcja rune-F5? Czy tu chodzi o to, że F5 to kompilacja a w javascripcie nie ma co kompilowac?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 21:30 |