![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
robię stronę na localhoście (WebServ z PHP5). Na komputerze wszystko wygląda dobrze, ale po wgraniu na FTP całość się rozlatuje. Problem występuje w includowanym przez szablon pliku php. Doszedłem że za problem odpowiadają tego typu zapisy
Jak to zapisać składniowo, żeby serwer zinterpetował kod poprawnie? Ten post edytował AddoN 3.07.2012, 21:06:39 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A konkretniej to co Ci się rozlatuje? Pomijając to że 2 razy zamykasz <a>
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Serwer zupełnie ignoruje zapisy dotyczące stylów które zapisuje pomiędzy treścią komunikatów.
Na localu wygląda to tak jak powinno, na serwerze wszystko jest porozrzucane i wygląda tak jakby w ogóle nie było definiowane. Z kolei jak wstawiłem ten sam kod, który się rozjrzeżdża w ww. miejscu tutaj
To wszystko wygląda normalnie. Więc to pewnie jakiś błąd składni, tylko nie wiem jaki... Ten post edytował AddoN 3.07.2012, 21:21:00 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak to jest jak się robi spaghetti w kodzie.
Twój kod po oczywszczeniu wygląda tak: Czyli źle. Zwaliduj to sobie, będziesz miał wykaz wszystkich błędów. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 15:17 |