![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 2.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, dopiero zaczynam nauke php, wiec prosze o wyrozumialosc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Więc mam skrypt galeri zdjec
i strone w html, na ktorej galerie chcę wywołać, i mam z tym maly problem. Więc pytanie jak urzyć tej galeri na mojej stronie w htmlu (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 290 Pomógł: 48 Dołączył: 11.05.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 2.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok zadzialalo. mam jeszcze problem gdyż jako parametr funkcji przekazuje katalog ze zdjeciami oraz folder miniatur
Galeria('/fotosy'/,'/miniatury/') Foldery sa w tym samym katalogu co plik index.php a rezultat to "Nie ma takiego katalogu jak /fotosy/" Przypuszczam, że błędnie przekazuje parametry funkcji. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 3 Dołączył: 2.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
fakt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , wszystko dziala poza wyswietlaniem miniatur. Mam tylko 3 zdjecia. W folderze miniatury tylko jedno na próbę, niestety nie wyswietla go ;/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 3 Dołączył: 2.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Być może usunięcie "/" pomoże (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 10:18 |