![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć!
Prowadzę regionalny portal internetowy. Czy orientujecie się, czy w dodatkowych zakładkach na fanpageach Facebooka, można zamieszczać np ogłoszenia, plan miasta, imprezy w iframe, lub inny sposób, które będą pobierane z mojego portalu, tak żeby było wszystko zgodne z polityką Facebooka, czy np w przypadku ogłoszeń, planu miasta, imprez itd są jakieś przeciwwskazania? Szukałem informacji zarówno na Facebooku, jak i W googlach, ale nie znalazłem konkretnych informacji na ten temat. Za informacje z góry dziękuję ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
przede wszystkim wydarzenia
Lista instytucji adresy oraz telefony szkół, urzędów mapa miasta do google. Ogłoszenia lokalne wiadomści z lokalnej prasy przykładowo jak jest gazeta żeby miała rubrykę. Dodaj listę firm które są w twoim mieście. Lista dróg, płatnych odcinków, podatków miejskich, zmian w mieście, budowy inwestycje itd. za to dostaniesz coś od burmistrza czy kogoś tam, wiem bo takie coś widziałem. Za to że ktoś kto rządził miastem się promował w internecie, a tak na prawdę nic nie robił, tylko płacił komuś aby go promował ile to on nie robił dostawał sporo. Regulamin facebooka nie zakazuje użycia map google czy bing, ale ja polecam google. Po co pobierać? wszystko ma być w przeglądarce z opcją na telefon czyli zdjęcie każdy sobię pobrać może? Jak pomogłem daj + ew. możesz piwko postawić -------------------- Tak dużo problemów, Tak mało amunicji...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można bardziej po polsku, bo fajnie że chcesz pomóc, ale ciężko mi zrozumieć Twoją wypowiedź...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
wybacz ja tylko po Turecku umiem ;/
-------------------- Tak dużo problemów, Tak mało amunicji...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 22:36 |