![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, czy mógłby ktoś ulepszyć ten kod - tzn ze jak przesuwam diva - to tak by max 10 pikseli można był od drugiego
http://iv.pl/images/53363056074056061328.png to już nie mój poziom, dlatego zwracam się do was.
Powód edycji: [phpion]: Zmieniłem temat zgodnie z życzeniem autora.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wpisz wartość ujemną. Poza tym pokaż działający kod tu http://jsfiddle.net/
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie potrafię wstawić, dodam że jest to skrypt ze strony: link
w przeglądarce działa, na tym linku co podałeś nie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Twój link nie dziala. Wklejasz tam cały kod w odpowiednie pola, naciskasz save/udate i podajesz nowy link tu.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Jak to wiem, ale przy wklejaniu tego kodu nie ma go.
Ważna jest chyba funkcja, nie styl - nie? |
|
|
![]()
|
|
Poszukaj czegoś lepszego, najlepiej w jQuery. lub jQuery UI ma w sobie przesuwanie elementów. I opisz dokładniej o co Ci chodzi, bo tooltip to nie to samo co drag&drop
Ten post edytował !*! 29.06.2012, 16:37:52 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
|
|
![]()
|
|
Czy jest ktoś w stanie mi pomóc?
P.S. Dziękuję moderatorom za poprawę nazwy. @up, sory - mój błąd. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:23 |