![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2012 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Temat zapewne oklepany jak nie wiem co ale nie moge znaleść żadnego prostego kodu ktory wyświetli mi podczas ładowania pliku jakiś pasek ładowania go na server. Fajnie jak by te kody były z jakimi kolwiek minimalnymi objaśnieniami |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://chemicaloliver.net/programming/php-...-progress-bars/ i wszytko inne z tagu html5 <progress>
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
BTW - może zainteresuje Cię skrypt jquery uploadify.
-------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2012 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chętnie przyjme karzy skrypt aby go odpalic w sekunde i żeby był bardzo przejrzysty
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:51 |