![]() |
![]() ![]() |
![]() |
--luko-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam
Probuje wyjsc poza folder public_html(skad startuje strona), poprzez odnosnik <a href>. Niestety do tej pory nie udalo mi sie to zrobic z powodzeniem. Mozecie cos poradzic? Oczywiscie jesli robie include('../costam') to takie cos dziala ale poprzez <a href>, nie. Z gory dzieki. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 116 Dołączył: 3.06.2012 Skąd: Lędziny Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
--luko-- |
![]()
|
Goście ![]() |
wlasnie nie wiem czemu to mi nie dziala:
struktura katalogow: 1/folder1/folder2/strona_do_ktorej_chce_sie_odwolac.php 1/public_html/strona_z_ktorej_probuje_sie_odwolac.php robilem tak: <a href=../folder1/folder2/strona_do_ktorej_chce_sie_odwolac.php> i wyskakuje ze nie znaleziono zadnego obiektu . |
|
|
--luko-- |
![]()
|
Goście ![]() |
wlasnie nie wiem czemu to mi nie dziala: struktura katalogow: 1/folder1/folder2/strona_do_ktorej_chce_sie_odwolac.php 1/public_html/strona_z_ktorej_probuje_sie_odwolac.php robilem tak: <a href=../folder1/folder2/strona_do_ktorej_chce_sie_odwolac.php> i wyskakuje ze nie znaleziono zadnego obiektu . Doszedlem ze problemem jest sam folder public_html. Zrobilem test na pod folderach public_html i dziala. Jak teraz obejsc ten problem zeby mozna bylo odnosnikiem wychodzic ponad public_html. Moze jakos przez plik .htaccess? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 116 Dołączył: 3.06.2012 Skąd: Lędziny Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie opuszcza się folderu public_html. Tam masz przechowywać pliki, to jest Twój katalog główny.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:47 |