![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 544 Pomógł: 5 Dołączył: 18.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam 3 inputy do wgrywania obrazków. Zrobiłem przez javascript ograniczenie do 2MB. Próbując je wgrać na serwer nie zawsze się to udaje bo czasem gdy wgram 3 pliki po 2MB one w ogóle się nie dodają, co więcej inne dane z POST również nie są przesyłane.
Kod funkcji zmniejszania zdjęć:
Ogólny skrypt upload'u zdjęć:
Skrypt wywoływania funkcji:
W przypadku gdy skrypt się sypie wyskakują błędy o niezidentyfikowanych zmiennych a także "Invalid argument supplied for foreach()" (pewnie ze względu, że te zmienne nie są przesyłane). -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 1 Dołączył: 26.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem nie dawno podobny skrypt może się przyda
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 544 Pomógł: 5 Dołączył: 18.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki aleks, przerobiłem nieco Twój skrypt bo chyba był lepszy od mojego. Niestety, dalej mam ten sam problem. Przy wgraniu tych 3 obrazków dalej się nie wgrywają i inne zmienne są puste :/
Sprawdziłem kod, okazuje się że chyba to nie jest skrypt wgrywania obrazków. Wykomentowałem go i się okazało, że dalej zmienne nie są przesyłane... Cholera, o co chodzi!? Ten post edytował deha21 9.06.2012, 14:31:23 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:30 |