![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2012 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Zlecę Napisanie Skryptu czy Strony nie wiem za bardzo jak to nazwać na której wpisując w jednej miejscu kod otrzymany SMS i generuj się mój kod najlepiej żeby wszystko można było do Bazy MySQL włożyć np mam listę kodów które przychodzą SMS wkładam je do bazy i kiedy wpisują ten kod generuje się mój własny kod czy inaczej mówiąć do każdego kodu ma być przypisany inny kod
Płatność: w tej chwili brak mi środków ale jak usługa wystartuje to zaraz zarobię i wysyłam pieniądze przelewem Kontakt : GG 31555427 albo FOrum
Powód edycji: [webdice]: Wolontariat.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poważnie?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2012 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
tak
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powodzenia w szukaniu kretyna, który zrobi coś takiego (co, tak właściwie, zajmie może 30 minut) za darmo.
Zapamiętaj, że za darmo to nawet w pysk coraz trudniej dostać... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Nie ten dział, przenoszę. Panów na przyszłość proszę o wstrzymanie się z głupimi komentarzami.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tego chyba tak całkowicie bezpłatnie nie zrobisz, gdyż nie ma już bezpłatnych bramek sms. Sam skrypt prosty ,generujesz token, zapisujesz do bazy danych i wysyłasz za pomocą jakiegoś API bramki SMS-owej na konkretny nr. telefonu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:53 |