![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 10.08.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Proszę o wyrażenie opini na temat mojej storny. Pragnę zaznaczyć że jestem nowicjuszem i to moja pierwsza storna ![]() http://www.nc.pl/blogi/ <--ZAPRZASZAM acha będę wdzieczny jak napiszecie co sądzicie o tej stronce. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
=>Oceny
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: z duszy :] Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
brawo, makabra
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2004 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Pempen @ 2004-08-10 19:18:14) ... Pragnę zaznaczyć że jestem nowicjuszem i to moja pierwsza storna ... Jeszcze musisz porobić trochę stronek. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
dno
-------------------- "Dla mnie SCHRANZ nigdy nie byl nazwą stulu muzycznego.A raczej określeniem przesterowaniem dzwięków. Czy nawet halasu... Sądzę, że wyroslo nowe pokolenie. które nie chce się identyfikować z techno z trance" - Chris Liebing
www.netklinik. |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przydało by się trochę popracować nad wyglądem... nie mówie, że kod jest dobry, ale zacznij od wyglądu... na dzieńdobry zmień czcionki na "nie szeryfowe" (Tahoma, Verdana, Arial)
-------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ja nie zgodze sie z moimi poprzednikami! Jak na pierwsza strone to jest naprawde calkiem niezle. Oczywiscie musisz jeszcze popracowac ale jak na razie to dla mnie jest ok.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Rotfl, jak ja robiłem swoją pierwszą strone, to nie wiedziałem co to jest flash
![]() Ale coś ten text nie mieści się w tabelkach |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- kod strony zacofany bardzo (brak DOCTYPE, stosowanie font... etc)
- wygląd brzydki - zawartość ma braki (gdzie screeny jakieś tego co miałbym ściągać, gdzie rozmiar plików... etc) ocena : 2/10 -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgadzam się z przedmówcami... musisz porobić jeszcze trochę stronek wiele obejrzeć w internecie , poprostu nabrać jakiegoś doświadczenie.Dowiedzieć się naprzykład że efekty "marquee" są nie obsługiwane przez niektóre przeglądarki a także duża ilość skryptów JS spowalnia ładowanie się strony. (Koniecznie usuń dział z łańcuszkami !
![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 10.08.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za szczere opinie.
POpracuje nad stroną ![]() Być może niedługo będzie całkiem całiem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(sf @ 2004-08-11 09:44:40) - kod strony zacofany bardzo (brak DOCTYPE, stosowanie font... etc) Zastanawiam, się co wy sie tak spuszczacie nad wyglądem kodu HTML strony? ![]() Tzn, że moja strona jest do dupy bo stosuje font, i inne starocie? -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
No włąśnie tak wogóle to normalny użytkownik internetu nie zwraca na to uwagi.
Spenalzo ma rację - przynajmniej tak mi się wydaje! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2004 Skąd: Jastrzębie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
eUU @tlen....
www.nj.pl/~euu/webcorner/pliki/www/euu3k/news.htm <-- To Twoja strona? Dzięki za opinie i pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2004 Skąd: Jastrzębie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najwyrazniej. Moja pierwsza : )
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spenalzo, Pempen: to niech pyta o ocene na stronach gdzie są normalni użytkownicy
![]() -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
eUu@tlen.pl całkiem fajna Twoja tylko musisz te działy pouzupełniać
![]() Sf a wg Ciebie to tutaj normalnych nie ma? Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
Masz na mysli ta "euu3k". Czlowieku ona byla moja pierwsza. Teraz niedawno skonczylem www.nj.pl/~euu/eu7
|
|
![]() ![]()
|
|
Ta www.nj.pl/~euu/eu7 też fajna pod względem graficznym.
Powinieneś coś do niej dożucić i ją wypromować ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 17:29 |