![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Z góry przepraszam, jesli wybrałem zły dział ale nie wiedziałem gdzie mam to napisać.
Hmm... jak tu zacząć... Jest taki czat IRC I włąśnie na jednym z tych chatów QUAKENET mam kanał. I chcę żeby ktoś zrobił mi stronkę która będzie sprawdzała obecność na tym czacie. Tylko to ma wyglądać tak, że aby zgłosić obecność TRZEBA wejść na czat a nie, że ktoś raz wejdzie zapisze sobie link i bedzie wchodził bezpośrednio po przez ten link. chodzi mi o coś takiego jak tu taj jest http://www.awp.vot.pl Jest osoba która jest w stanie wykonać coś takiego? Był bym bardzo wdzięczny ; ) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 224 Pomógł: 3 Dołączył: 24.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rzeczywiście zły dział.
Forum: Gotowe rozwiazania W każdym razie, nikt tu ci nie poda gotowców. Sam pomyśl, jak to by można rozwiązać. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tylko, że nie mam zielonego pojęcia o php itd. znam aby html i to bardzo bardzo słabo, no i liczyłem na to, że na takim dużym forum znajdzię się jakiś człowiek dobrej woli, który zechce mi pomóc ; D
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 224 Pomógł: 3 Dołączył: 24.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie znam za bardzo irca. Pewnie da się jakoś na serwerze utworzyć funkcję typu .obecnosc i będzie on generował linka, a zmienne do niego będzie brał z bazy danych... Bo musi być link unikalny i po wciśnieciu w niego, wywołuje odpowiedniego GETA na stronie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 00:30 |