![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Vielebny- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Witam!
Mam nadzieję, że wyjadacze z tego forum nie będą spadać z krzeseł z powodu mojego pytania ![]() "Czy istnieje program, dzięki któremu będę mógł edytować gotową stronę napisaną w php, tak, aby uzyskać inny wygląd? Chodzi mi o jakiś edytor graficzny (WYSIWYG). Tworzę sklep internetowy, ale do tej pory używałem tylko MS Fronpage'a 2003!" Będę wdzięczny za odpowiedzi (byle bez przekleństw ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
to raczej html bedziesz edytowac, a nie php, skryptow, graficznie raczej nie zaedtujesz
![]() -------------------- |
|
|
-Vielebny- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
No tak. Masz rację. Ale ten Code Charge który podał Wankster to rzeczywiście niezły kombajn. Może się uda
![]() Czekam na dalsze pomysły... |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
invx: a co powiesz na np. produkty Borland'a ?
-------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a moze to?
http://www.turbophp.com |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:13 |