![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 10.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, z nudów bawię się kodem php. Oczywiście nic nie rozumiem, ale staram się uczyć php poprzez robienie błędów i ich poprawianie.
Chciałbym zrobić w grze bank, z możliwością wpłaty, wypłaty gotówki oraz z możliwością wzięcia kredytu i go spłącenia(+10% kwoty kredytu). Sklejałem jakiś kod na podstawie kodu z różnych gier mmo i ciągle wyskakuje mi jakiś błąd. Jeśli mógłby mi ktoś pomóc to byłbym wielce wdzięczny. Tabela z informacjami kontach to "gracze", a struktury potrzebne to "kredyt", "kasa", "gracz" = id gracza. Na początku próbowałem zrobić same kredyty. oto kod pliku bank.php
wyskakuje mi błąd odnośnie fukncji get_validate że jest niekreślona. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No to skoro jej nie ma to czemu się dziwisz ze nie dziala? Nie rozumiem.... Jak jej nie ma to ją stwórz, dodaj, cokolwiek, by się pojawiła.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 10.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. ".$max_credit." - chciałem by to pokazywało wartość kredytu jaki mogę maksymalnie otrzymać. Lecz nie pokazuje niczego.
2. dodałem tyle funkcji ile błędów wyskakiwało.
teraz gdy wpiszę sumę kredytu jaki chcę otrzymać, to wyskakuje taki błąd Cytat Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in public_html/bank.php on line 76
Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in public_html/bank.php on line 82 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
I tu się zaczyna pod górkę ;D
Będę próbował, i jak coś to będę pytał (edytował tego posta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.09.2025 - 17:12 |