![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w temacie
Po rejestracji nowego użytkownika wywala błąd Parse error: syntax error, unexpected '(' in /home/sites/o/ob/obd/obddiag.za.pl/forum/includes/functions_messenger.php on line 446 oto ta linijka powiedzcie mi co jest źle $result = $config('email_function_name')($mail_to, mail_encode($this->subject), wordwrap(utf8_wordwrap($this->msg), 997, "\n", true), $headers); |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo jest to błędy fragment kodu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nie wiem kto to pisał, ale trzeźwy raczej nie był.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A wiesz jak to poprawić?
Czy wstawić więcej kodu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 1 Dołączył: 25.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po dłuższym zastanowieniu chyba wiem, o co autorowi chodziło. Spróbuj tak:
Ma większą szansę zadziałania, oczywiście, jeżeli w zmiennej $config jest zawarta nazwa funkcji odczytującej konfigurację. Ale rzeczywiście, jest hardcorowa metoda pisania kodu i proszenie się o błąd. |
|
|
![]()
|
|
Ja nie jestem autorem tego kodu
to jest gotowe forum na friko Nie mam zielonego pojęcia o PHP jakieś 18lat temu pisałem w qbasic ale to nie to samo teraz pokazuje Fatal error: Function name must be a string in /home Mogę wysłać plik functions_messeger.php będzie szybciej Ten post edytował dobols 2.04.2012, 09:18:04 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 14 Dołączył: 8.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak ty nie byles autorem kodu, nie wiesz skad pochodzi i co robi my tez nie wiemy wklejasz jedna linijke i oczekujesz ze ktos ci wywróży dlaczego nie dziala? wklej caly plik i kod tego z czego ten plik korzysta moze cos sie wiecej dowiemy.
ewentualnie wywal ten niedzialajacy szit, zainstaluj joomle+ kunena forum i masz to samo bez męczenia sie. Ten post edytował Orzeszekk 2.04.2012, 10:12:00 |
|
|
![]()
|
|
A jeśli bym zainstalował inne forum to jak można przenieść posty?
Wiem że to pytanie nie na temat ale... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Forum nie parser. Zamykam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 19:38 |