![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam taki problem, mam skrypt pokazujacy status serwera. Wyswietlaja sie napisy "offline" lub "online" zalezy od stanu serwera. Ja chcialem zeby zamiast tych wpisow pokazywaly sie obrazki w moim przypadku "kulki zielona, czerwona". Ok wpierw pokaze poprawny skrypt i plik html ktory dziala.
Skrypt:
HTML: A teraz pokaze jak chcialem zaminic z skypcie to na obrazki:
I to mi wywala blad: "Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in C:\xampp\htdocs\configs\script_config.php on line 29" linia 29 to ta 1 ze sciezka do obrazka. Jak ktos moze niech poda poprawne wstawienie tych obrazkow lub poprawi moj blad ktory tu jest pewnie ale nie moge go znalesc:/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 395 Pomógł: 80 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował toffiak 2.03.2012, 12:58:43 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ech parse (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) cos mi sie to kojarzylo z zymi znakami;p Ok Dziala. Thx za szybka pomoc. Pozdrawiam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 18:47 |