![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witajcie, mam taki nietypowy problem. Mam hosting obrazów na www.MyIMG.tk i po przejściu do zakładki 'rejstracja' i przystąpieniu do niej nie można wpisać nic w poniższe pola(chyba, że użyje się klawisza TAB ;/) Proszę o pomoc (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 292 Pomógł: 89 Dołączył: 27.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod strony = sieka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Formularz rejestracyjny objęty jest czymś takim Wywal ten label i będzie ok. Ten post edytował vonski 1.03.2012, 21:30:48 |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Coś nie bardzo działa po tym jak usunąłem <LABEL> ;| Zrobiłem tak jak było wcześniej i może ktoś to obejrzy i napisze co dokładniej poza LABEL usunąć (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
taa...
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
To pomoze ktos? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod strony = sieka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Formularz rejestracyjny objęty jest czymś takim Wywal ten label i będzie ok. To jest istota problemu. Jak nie pomogło to widocznie zły label usunąłeś. I taka mała uwaga, używaj " w kodzie strony dla argumentów. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 22:31 |