![]() |
![]() ![]() |
![]() |
--noobek-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam szanowne towarzystwo!
Wie ktoś może jak zrobić logowanie, tak aby wyskakiwało na środek i wierzch(jakko oddzielna ramka)? albo ma ktoś tutka do tego? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 8 Dołączył: 23.09.2011 Skąd: Stromiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To co chcesz zrobić nie ma nic wspólnego z logowaniem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Robisz oddzielny plik i wyświetlasz go za pomocą <iframe>. Ale po co Ci coś takiego?
|
|
|
--noobek-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ok czyli robie innego htmla wyswietlam go w iframe i tam mam jeszcze js ktory to zamyka gdy w formularzu klikne zagloguj tak?
a teraz coś zupełnie przyziemnego: Kod if($_GET["wyloguj"]=="tak"){$_SESSION["zalogowany"]=0;echo "Zostałeś wylogowany z serwisu";} if($_SESSION["zalogowany"]== 0){ if(!empty($_POST["login"]) && !empty($_POST["haslo"])){ if($zapid = mysql_query("select * from USERS where LOGIN = '".mysql_real_escape_string($_POST["login"])."' AND BINARY HASLO = '".mysql_real_escape_string($_POST["haslo"])."'")){ if(mysql_num_rows($zapid)){ $dane = mysql_fetch_row($zapid); if($dane[4] == 1){ echo "Zalogowano poprawnie jako $dane[1]"; $_SESSION["zalogowany"]=1; $_SESSION["username"] = $dane[1]; } else{ echo "Potwierdz rejestracje!"; } } else ShowLogin("Podano złe dane!!!"); } else ShowLogin (); } else ShowLogin(); } echo $_SESSION["zalogowany"]; if($_SESSION["zalogowany"]==1){ echo "JESTES ZALOGOWANY<a href='index.php?wyloguj=tak'>wyloguj się</a>"; } mam taki oto login w pliku login.php i laduje go do indexu przy pomocy require(), ale gdy wpisze dane to po submicie nie wyswietla mi nawet tego Kod echo $_SESSION["zalogowany"]; a co dopiero tego Kod if($_SESSION["zalogowany"]==1){
echo "JESTES ZALOGOWANY<a href='index.php?wyloguj=tak'>wyloguj się</a>"; } |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 381 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A gdzie rozpoczynasz sesję?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 17:37 |