![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Schnitzeer- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam sobie Diva powiedzmy 100x100px, w którym mam drugiego diva ze zdjęciem 100x100px.
O ile zdjęcie jest 100x100 nie ma żadnego problemu, (obrazek 1) Jeśli zdjęcie jest np 30x100px, wtedy wędruje na górę diva a tak jest źle. (obrazek 2) Muszę umieścić diva z małym zdjęciem na środku drugiego diva zawsze (obrazek 3) Nie było by żadnego problemu, tylko że jest to sklep internetowy i muszę użyć tego samego stylu css do wszystkich przypadków bo fotka wpada z automatu. Macie jakieś pomysły? Z góry dzięki. (IMG:http://img220.imageshack.us/img220/165/beztytuugoub.png) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 44 Dołączył: 31.07.2011 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-schnitzeer- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam. Zastosowałem powyższy kod, niestety nie działa w dalszym ciągu.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Tak to wygląda u mnie: |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak mysle że może by zastosować margin ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-schnitzeer- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Już wyjaśniam. Do {ZDJECIE} nie mam dostępu, sklep nadaje tam kod i wrzuca coś takiego jak poniżej.
Wrzuciłem więc dla IMG przez spana te funkcje i .... lipa >>>>macie jakieś pomysły? .galleria_tryb4 img { vertical-align: middle; display: inline; } |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 15:24 |