![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie napotkałem chyba najtrudniejszy problem jak dotąd.
chodzi mi dokładnie o tą linie ten skrypt ma zakładać nowy klub w bazie danych i oczywiście to mi działa ale mam teraz trudność małą chcę żeby w miejsce 'konto' =1 było ID klubu który zakładam. Jak takie coś osiągnąć
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 711 Pomógł: 127 Dołączył: 5.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie lepiej w tabeli z klubami wstawiać id usera? Być może będziesz chciał, aby użytkownik miał wiele klubów, wtedy Twoim sposobem nie obędzie się bez zbędnych, dodatkowych kolumn
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam id usera to 'idw' i to jest tylko id właściciela a ja chce żeby w klubie było wiele userów więc chciałem dodać w tabeli user w odpowiedniej kolumnie id klubu
nie rozumiem funkcji mysql_insert_id przeczytałem ale nie rozumiem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) jak to mam użyć do tego skryptu ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 9 Dołączył: 8.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj tak. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.09.2025 - 12:26 |