![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 468 Pomógł: 36 Dołączył: 14.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,a mam pytanie ... mam na stronie ustawiony favicon i myslalem ze to wystarczy zeby w pasku ulubionych ladnie wyswietlal sie, jednak tak jak widze go ladnie w zakladkach itp to jak dodaje do ulubionych to nic nie ma ... czy sa moze jakies metody zeby ladnie dzialalo na wszystkich przegladarkach ?
pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Internet exploder do wersji na pewno 8 (bo taką mam obecnie na komputerze) w ogóle nie interpretuje favicon'a którego umieszczasz w head. Może w wersji 9 lub 10 jest inaczej - nie wiem, nie mam czym sprawdzić.
Najśmieszniejsze jest to, że microsoft na swoich stronach umieścił favicony, ale w swojej przeglądarce uznał je za zbędne ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 468 Pomógł: 36 Dołączył: 14.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co z innymi przegladarkami ? bo jak dodaje np w operze to tez nie widze tego favicona w padku ulubionych
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W operze nie ma czegoś takiego jak "ulubione", są zakładki
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Pytanie, jak masz ten favicon ustawiony.
Większość przeglądarek, niezależnie od kodu, poszukuje pliku .ico w katalogu głównym. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Wrzuć do katalogu głównego.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:32 |