![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć!
Witam wszystkich użytkowników forum, posiadam stronę www, i wpadłem na pomysł, zrobienia coś takie jak nk.pl (czy inne), i mam pytanie, jak to zrobić? Jestem totalnie zielony z PHP, Więc, proszę o nie wyzywanie. Ma ktoś jakieś propozycje. Dziękuję i pozdrawiam. @EDIT - Napisałem w złym dziale, przepraszam. ;x Ten post edytował Tails 18.01.2012, 15:48:02 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Przenosze na przedszkole.
Cytat i wpadłem na pomysł, zrobienia coś takie jak nk.pl Czyli co, rejestracje? No to nie tylko nk.pl coś takiego ma. Nawet tu na forum musiałeś się zarejestrować...Cytat Ma ktoś jakieś propozycje. Tak. Zacznij od kursu php+mysql.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W internecie jest masa tutoriali na ten temat, a gdy troszkę to wszystko ogarniesz, co nie jest trudne to z łatwością stworzysz co tylko chcesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(Pewnie zostanę wyśmiany.)
Tzn. w Google'ach są poradniki, za które się płaci, chyba, że jestem ślepy. (IMG:style_emoticons/default/wstydnis.gif) Tzn, rejestracja, np, nick, i profil na stronie, gdzie jest są napisane informacje. Ten post edytował Tails 18.01.2012, 16:33:17 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
kurs php+mysql jest dostępny w google za darmo. Jest ich masa.
Zeby zrobić rejestracje, musisz umieć się posługiwać w php mysqlem, a odnoszę wrażenie że nie umiesz. Dlatego w pierwszej kolejności odsyłam CIę do takiego kursu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 821 Pomógł: 111 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Biała Podlaska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(Pewnie zostanę wyśmiany.) Tzn. w Google'ach są poradniki, za które się płaci, chyba, że jestem ślepy. (IMG:style_emoticons/default/wstydnis.gif) Tzn, rejestracja, np, nick, i profil na stronie, gdzie jest są napisane informacje. Tails, proponuję się zapoznać z przyklejonymi tematami w dziale Przedszkole. A szczególnie z tematem: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=125781 Chyba wszystko w nim zostało wyjaśnione. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 20:27 |