![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 9 Dołączył: 29.05.2009 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam nie wiem czemu ale nie wyświetla mi danych w widoku.
Model
Kontroller
widok Kod <div id="content">
<?php //echo $this->select; ?> <?php foreach($this->select as $item): ?> <div id="Articles"> <div id="Title"><?php echo $item->i_name ?></div> <div class="text"><?php echo $item->i_text ?></div> </div> <?php endforeach; ?> </div> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj to:
Ten post edytował IceManSpy 15.01.2012, 23:43:25 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 9 Dołączył: 29.05.2009 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dostaję taki błąd:
Kod Message: Mysqli prepare error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 Chyba źle do tego zadania podchodzę. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Błąd w zapytaniu, czyli krok do przodu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Usuń jeszcze from z zapytania.
|
|
|
![]()
|
|
Model:
kontroler:
widok: Kod <div id="content"> <?php foreach($this->select as $row): ?> <?php echo $row->i_id ?><br /> <?php endforeach ?> </div> Ten sam error:// |
|
|
![]()
|
|
A konfigurację masz zapisaną w pliku application.ini ? Jak tak to spróbuj to:
Chociaż nadal uważam, że to błąd w zapytaniu. A jak dostajesz błąd to pokazuje się biała strona + error, czy strona projektu + error? |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
W poście numer 5 napisałeś, że ten sam error, więc mnie to zmyliło.
Ok, wiem gdzie błąd w kontolerze:
Teraz powinno śmigać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Super dzięki wielkie.
Miałem kod z nietego modelu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 23:10 |