![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 9 Dołączył: 29.05.2009 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
robię stronkę przy pomocy Zend Framework. Dodałem Zend_ACL i wszystko jest wporządku do momętu kiedy chcę dodać do ACL trasy routera. Tak wygląda mój plugin ACL:
I w momęcie kiedy chcę wejść na adres jako administrator http://projekt.localhost/produkt-edytuj dostaję komunikat: Kod Error: Not Authorized! Sorry, you are not authorized to access this resource. Router do aplikacji jest dodany w ten sposób! w folderze public/index.php
A sam roiter wygląda tak: Kod $router = $front->getRouter(); $route = new Zend_Controller_Router_Route_Regex( 'produkt-edytuj/([0-9]+)', array( 'module' => 'default', 'controller' => 'article', 'action' => 'edit' ), array( 1 => 'id' ), 'produkt-edytuj/%s' ); Dlaczego ACL nie chce wpuścić mnie do zasobu $acl->add(new Zend_Acl_Resource('produkt-edytuj')); ? Ten post edytował cykcykacz 14.01.2012, 20:29:00 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 9 Dołączył: 29.05.2009 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki.
Nie pomyślałem... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 11:42 |