![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam poszukuje pomocy lub najlepiej gotowca
chodziło by mi o : gdy ktoś uruchomi mój program i zaloguje się do gry to na swoja stronę dostane informacje jakie posiada swój ekwipunek Coś takiego (IMG:http://img3.imageshack.us/img3/7241/accountsn.jpg) Bardzo proszę o szybką pomoc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strasznie tajemniczy jesteś (IMG:style_emoticons/default/specool.gif) . Jaki program? W czym potrzebujesz pomocy? O jaką grę chodzi? Mamy zgadywać? Na gotowca nie licz.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To mi wygląda na TIBIĘ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Chcesz te dane z głównego serwera? Jak tak to powodzenia bo raczej chyba nie mają API do tych danych.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak to tibia. Odczytuje przedmioty postaci(EQ) i przedstawia je w postacie graficznej(jak w grze). Oczywiście posiadam wszystkie przedmioty w postaci graficznej
Ten post edytował Adam345 31.12.2011, 13:26:36 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale czy Tibia ma API do takich danych?
|
|
|
![]()
|
|
TAK
|
|
|
![]()
|
|
Nie krzycz, nie unoś się. Napisałeś jedno zdanie i myślisz że ktoś ci tu napisze gotowca i przewidzi co chciałeś. W jakim języku jest to API, w jakim języku ma być program i co umiesz z tego języka. Tu nikt jasnowidzem nie jest ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie krzycz, nie unoś się. Napisałeś jedno zdanie i myślisz że ktoś ci tu napisze gotowca i przewidzi co chciałeś. W jakim języku jest to API, w jakim języku ma być program i co umiesz z tego języka. Tu nikt jasnowidzem nie jest ... Coraz częściej mam wrażenie, że tutaj właśnie sami wróżbici i cyganie z kryształowymi kulami, lub filiżankami z fusami, przesiadują i tylko czekają na okazję, aby powróżyć, czasami postawić tarota (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
bumps:)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat bumps:) Kpisz? Nadal szukasz jasnowidza? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 03:36 |