![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem. W sumie nawet nie wiem z czego on wynika. Podam kawałek kodu i potem wyjaśnię.
i jest tak, że przy zapytaniu $lvl1 coś się zacina i wyskakuje błąd: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO). Nie wiem czemu. Jeżeli usunę dalszy kod skryptu to to zapytanie normalnie działa. Nie wiem czemu się tak dzieje. Szukałem o tym błędzie, ale nie znalazłem takiej sytuacji jak u mnie, że najpierw jedno zapytanie działa a potem się tnie. Dodam tylko, że pętla for ze zmienną k wykonuję się tylko raz a potem się zacina tak jak pisałem wcześniej. Wiem, że zawiłe trochę, ale nie wiem jak poradzić sobie z tym i liczę na Waszą pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wesołych Świąt wszystkim! Dobra poradziłem sobie Ten post edytował Stryku 24.12.2011, 17:19:01 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Czy aby na pewno się wykonuje? Z błędu wynika że nie łączysz się z bazą danych
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:36 |