![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam coś takiego:
i kiedy wklejam ten kod do pliku index.php, w którym mam zdefiniowana zmienną gra i buczy. Ale kiedy próbuję ten sam kod wykorzystać poprzez odwołanie do pliku .js który ma dokładnie tą samą zawartość wyświetla się zamiast wartości zmiennej: <?php echo $zmiennaPHP; ?> Gdzie robię głupotę i czy da się z tym coś zrobić? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 085 Pomógł: 231 Dołączył: 12.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapewne Twój serwer nie parsuje plików js.
Przykład jak można to zrobić. Używasz własnego serwera, czy to jakiś kupiony hosting? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na tą chwilę localhost, także zmieniłem i działa jak złoto, dzięki wielkie za szybką pomoc :-)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
eee, a czy przypadkiem w ten sposób nie rozpiepszasz nagłówków odpowiedzialnych za cachowanie?
czy od tej chwili wszystkie pliki .js nawet te ktore nie zawieraja kodu php nie beda przypadkiem za kazdym odwiedzeniem strony pobierane na nowo z serwera? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 13:18 |