![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-DeXX- |
![]()
|
Goście ![]() |
Potrzebuję zasięgnąć opinii fachowca odnośnie przekierowania.
Dokładnie wygląda to tak: 1.Loguję się do panelu sklepu domena.pl/panel (zabezpieczone haslem w .htpsswd) 2.Odpalam link konkretnego zamówienia, który odsyła mnie do mojego lokalnego serwera localhost postawionego na WAMP 3.Na lokalnym serwerze miele dane zamówienia skryptem php - tworząc plik na dysku komputera. 4.Po wykonaniu skryptu mam przekierowanie spowrotem do panelu sklepu domena.pl/panel ..i tu jest problem - muszę podać hasło ponownie do katalogu panelu sklepu. W sumie sesja nie wygasa bo skrypt trwa ok 1sekundy Jak to można ominąć? Aby po każdym eksporcie zamówienia nie wpisywać hasła ? Kodu żadnego tu nie zamieszczam, bo raczej nie wymaga tego sytuacja... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamow.php na serwerze:
pli.php na localu
Innymi słowy zamiast przekierowań wykonujesz request do lokalnego serwera gdzie z czytujesz dane w tablicy GET ps. pamiętać należy o kilu ustrojstwach, które trzeba ustawić w php.ini (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://php.net/manual/en/function.fopen.php Ten post edytował CuteOne 29.11.2011, 02:33:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 13:21 |