![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 29.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam kłopot poszukuję odpowiedniego cms pod zrobienie sobie portfolio. Jakie mam wymagania ? Standardowe portfolio ALE musi mieć możliwość sprzedawania moich prac. Zajmuje się tworzeniem template do stron i fajnie by było gdyby osoba której się spodobała moja twórczość mogła sobie zakupić skórki po przez np. paypala. Nie chcę tego stawiać na żadnym skrypcie sklepowym bo są zbyt rozbudowane a to nie potrzebne wystarczy zwykły system pay per download i tyle. Z góry dziękuje za propozycja. Proszę o podawanie cms wraz z rozszerzeniami, które będę musiał dograć
Powód edycji: [Spawnm]:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a masz zarejestrowana dzialalnosc gospodarcza, ze chcesz to sprzedawac ? (przy sprzedazy ciaglej musisz miec dzialalnosc gospodarcza- a za taka sprzedaz mozna uznac juz serwis na ktorym jest przycisk "kupuje")
po drugie- czy masz prawa do tych templaot co do dalszej ich sprzedazy. Bo watpie aby taki klient zyczylby sobie zeby jego templatka byla dalej sprzedawana bez jego wiedzy, w koncu za cos chyba zaplacil/zlecil. poszukaj na joomla.org - instalujesz cmsa i jeden komponent ktory zalatwia twoje oczekiwania |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 29.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fajnie że się o mnie troszczysz pod względem prawnym ale nie uzyskałem odpowiedzi jaki dodatek powinienem zainstalować. Virtual marker (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) to mnie nie interesuje
Bardziej interesuje mnie dostęp do plików po złożeniu dotacji |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
identyczny efekt mogę uzyskać przez virtualmarket hmm... tylko że za darmo :/ (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif)
|
|
|
![]()
|
|
tak jak i przy kazdym innym skrypcie sklepu. do joomli dostepnych jest kilka komponentow sklepow, ktore moga sluzyc jako downloadery plikow. jednak virtuemarkt bedzie z nich najlepszy.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 10:10 |