![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witanko. Googluje i googluje i nic.
mam kod.
Po kliknieciu div ladnie sie ukryje, a jakiej funkcji uzyc aby div ukrywal sie tez sam po okreslonych milisekundach gdy sie nie kliknie? Wszedzie sa podane przyklady ukrywania ale tylko z kliknieciem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 2 Dołączył: 17.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
o delay() juz czytalem, jak dobrze kumam to sluzy tylko do opozniania ale tez po kliknieciu wiec to mi nic nie daje, potrzebuje jakiejs osobnej funkcji. Z
reszta nie wiedziec czemu, delay() u mnie wcale nie dziala |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 105 Dołączył: 4.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 2 Dołączył: 17.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie delay działa, nie działa ona po kliknięciu tylko od momentu załadowania strony...więc chyba o to Ci chodziło.
Na stronie mam kod:
który pięknie chowa treść po 2 sekundach (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Ten post edytował edzio27 1.11.2011, 12:36:12 |
|
|
![]()
|
|
U mnie delay działa, nie działa ona po kliknięciu tylko od momentu załadowania strony...więc chyba o to Ci chodziło. Na stronie mam kod:
który pięknie chowa treść po 2 sekundach (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) hmm czyli u mnie jest cos nie tak bo kombinuje jak sie da i nic, co moze byc nie tak? skopiowalem Twoj kod wiec powinno dzialac:O |
|
|
![]()
|
|
Moje rady? ...
1. Zobacz czy aby na pewno odwołujesz sie dobrze do elementu (klasa, id i temu podobne) 2. Zobacz czy uzywasz aktualnej wersji jquery Tutaj masz mój kod. Odpal pl/index.php w przegladarce i zobacz czy u ciebie śmiga (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif) Ten post edytował edzio27 1.11.2011, 13:46:52 |
|
|
![]()
|
|
dzieki wielkie;)
jquery mialem aktualna tyle ze ta skrocona wersje, na wszelki wypadek wrzucilem ta od Ciebie. co do dzialania to w koncu wiem o co chodzi, moglem sprawdzic wczesniej. A chodzi o to ze dziala tylko z id diva a z klasa juz nie, ta funkcja delay() moze ma jakies ograniczenie albo cos? nie mam pojecia ale najwazniejsze ze dziala tak jak chcialem. Jeszcze raz dzieki:) |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
wiem wiem i probowalem na dwa sposoby div.cos i .cos i to mi dziala ale jak dodam delay to juz tylko dziala na id diva
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 15:44 |