![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym przechwycić zawartość schowka "kopiuj"(ctrl+c) a później go trochę zmienić ale to już swoją drogą. Widziałem kiedyś taką funkcję w PHP ale zabój jest potrzebne w jq.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 306 Pomógł: 42 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Generalnie działa to na takiej zasadzie że to flash przechwytuje ci dane ze schowka, bo JS nie ma do tego dostępu (w IE 6 i chyba 7 ma dostęp, nie wiem jak jest w nowszych wersjach, bo z nich nie korzystałem) ze względu bezpieczeństwa. W php nie było, nie ma i nie będzie takiej funkcji, bo php nie wykonuje się po stronie przeglądarki..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgadzam się z Tobą, pogrzebałem trochę w necie i faktycznie pozostaje tylko opcja flasha. W nowszych wersjach IE jest dostępna ta fukcja. A co do php to widocznie się przewidziałem...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 08:33 |