![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
chcę przenieść skrypt nieruchomości na podkatalog obecnie stronka była na(www.moja-domena.pl/) a próbuje umieścić ją na (www.moja-domena.pl/nieruchomosci/ ) Błąd polega na tym że pojawia sie tylko biała strona. plik konfiguracyjny wygląda tak i działał na głównym katalogu
po przeniesieniu zmodyfikowałem go tak
A plik .htaccess w katalogu głównym wyglądał tak
a zamieniłem na
co robię żle |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To, że wyświetla się biała strona oznacza, że coś się jednak dzieje. Spróbuj tymczasowo ustawić w pliku konfiguracyjnym debug.status na true. Myślę, że to ustawienie odpowiada za wyświetlanie błędów. Jeśli nie, to na początku pliku index.php umieść:
Nie wiem, czy ta kropka w Twoim nowym pliku konfiguracyjnym nie powoduje problemów, bo kropka oznacza katalog bieżący. Może spróbuj ją usunąć (chodzi o RewriteBase). Ten post edytował mortus 28.08.2011, 16:17:04 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
usunięcie kropki nic nie daje
to samo z false Nadmienię że plik .htaccess jest w podkatalogu Ponawiam temat prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Strona którą chcę przenieś działa na nieruchomości Ponawiam prośbe o pomoc w rozwiązaniu tego problemu Po włączeniu error_reporting() wyskakuje błąd Warning: include(Zend/Loader.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /nieruchomosci/index.php on line 14 Fatal error: Class 'Zend_Loader' not found in /nieruchomosci/index.php on line 15 Ten post edytował jagwie 29.08.2011, 19:12:18 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Korzystasz z Zend Framework, ale nic o tym wcześniej nie wspomniałeś. Czy biblioteki ZF też przenosiłeś? Jaką masz teraz strukturę katalogów? W pliku index.php zapewne jest gdzieś użyta funkcja set_include_path() - czy wskazuje ona na odpowiedni katalog?
|
|
|
![]()
|
|
Struktura katalogu wygląda tak
Katalog Nieruchomosci -aplication -library -public -tmp -php.ini -index.php .htaccess index.php
. . ? . Ten post edytował jagwie 4.09.2011, 16:23:27 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.09.2025 - 07:28 |