![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2011 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na mojej stronie chcę zrobić tak, żeby po kliknięciu submita z formularza przekierowywało na tą samą stronę, ale nie na samą górę tylko w miejsce, w którym znajduje się ten konkretny formularz... Ale zupełnie nie wiem jak to zrobić... Na kilku forach zauważyłem, że w temacie można przejść jakby od razu do konkretnego postu na danej stronie, wtedy w pasku adresu jest adres tego postu dodatkowo, tylko nie wiem co mogę zrobić z taką informacją... Jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc to będę bardzo wdzięczny...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 302 Pomógł: 24 Dołączył: 6.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to dodajesz w odpowiednim miejscu tekstu
by się tam dostać naciskasz link: znak # odróżnia od zwykłego linka czytaj anchor Ten post edytował sada 27.08.2011, 08:55:48 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W HTML5:
W starszych wersjach HTML i (X)HTML trzeba zrobić tak, jak pisze sada: @sada Znak # służył i służy do wskazania identyfikatora (nazwy) fragmentu dokumentu (X)HTML, do którego chcemy "skoczyć". |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 302 Pomógł: 24 Dołączył: 6.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@mortus, zgadzam się , nasze wypowiedzi nie są sprzeczne
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 18:53 |